Γέμισμα ρυτίδων και βαθιά ενυδάτωση

Hyaluronic2

To Hyaluronic2, χάρη στη δομή του, έχει την ικανότητα να συγκρατεί μεγάλεςποσότητες νερού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται για την ενυδάτωσης της επιδερμίδας, για την ανασύσταση των ινών που υποστηρίζουν τον ιστό του δέρματος, την πρόληψη και το “γέμισμα” των ρυτίδων, βοηθώντας στο να διατηρήσουν τα μόρια του νερού, με αποτέλεσμα την εξομάλυνση της τραχύτητας. Το Hyaluronic2 διεγείρει μεσοπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα την παραγωγή  του κολλαγόνου, χαλαρώνοντας τους ινοβλάστες, επεκτείνοντας και πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμα της αναγέννησης. Αυτή η διπλή ιδιότητα εξηγεί γιατί η επιδράσεις του υαλουρονικού οξέος είναι συνδυαστικές και πιο εμφανείς μετά από έξι μήνες με ένα χρόνο από την εφαρμογή.

Multivitamin BCAE 

Ένα πλούσιο σύμπλεγμα βιταμινών B,C,A και E, αντιοξειδωτικές ουσίες, ανόργανα άλατα και μέταλλα ( minerals), υλικά δηλαδή που χρειάζονται τα κύτταρα του δέρματος για να αμυνθούν έναντι στο οξειδωτικό στρες που υφίστανται λόγο ηλίου, καπνίσματος, ρύπανσης, χημικών και άλλων προϊόντων του μεταβολισμού ( ελεύθερες ρίζες). Συνδυάζεται άριστα με το Hyaluronic2.

 

Control- C20

Το ασκορβικό οξύ ή βιταμίνη C, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη με μία ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Η βιταμίνη C δρα ως συμπαράγοντας ενζύμων. Εμπλέκεται επίσης στη σύνθεση του κολλαγόνου, συμβάλλοντας στην πρόληψη της γήρανσης. Η δράση του κατά της τυροσινάνσης έχει ανασταλτική επίδραση στη μελανογένεση, προλαμβάνοντας το σχηματισμό ελασμάτων στο δέρμα. Ενδείξεις μελανογένηση, μελάσματα, αντιγήρανση.

 

Botox like

To B.T.X., με στοιχεία τύπου Botox όπως το N-Acetyl Hexapeptide-8, λειτουργεί ως διορθωτική θεραπεία για τις ρυτίδες και τς γραμμές έκφρασης. Ακόμη μειώνει το βάθος των ρυτίδων του προσώπου που προκαλούνται από τη σύσπαση των μυών, ιδιαίτερα στο σφαιροειδές του ματιού, των χειλιών και της εμπρόσθιας περιοχής.