Περιποίηση για το Περίγραμμα των Ματιών Eye Logic

Περιποίηση για το Περίγραμμα των Ματιών Eye Logic Η πρώτη ολική περιποίηση ειδικά για το περίγραμμα των ματιών
Η περιποίηση Eye Logic είναι ειδικά διαμορφωμένη στην ομορφιά των ματιών.
Αποκλειστικά σχεδιασμένη για αυτήν την ευαίσθητη περιοχή, η περιποίηση καταπολεμά τους μαύρος κύκλους και τις σακούλες, όπως και τις ρυτίδες, στα άνω και κάτω βλέφαρα.

Καταπολεμά τις ρυτίδες
Η επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια είναι λεπτή και ευαίσθητη. Σε αυτήν την ευάλωτη και συνεχώς εκτεθειμένη περιοχή ( στον ήλιο, τον αέρα…) εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της γήρανσης.
Με την έναρξη της περιποίησης, η διάχυση των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών επεμβαίνουν στα σημάδια της γήρανσης, ευνοώντας την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.
Στη συνέχεια, ακολουθεί μία σειρά από μοναδικές μαλάξεις, οι οποίες τονώνουν το περίγραμμα των ματιών και εξομαλύνουν τις ρυτίδες.
Με την επίδραση της αποκλειστικής κρέμας MASQUE YEUX AGE LOGIC της GUINOT η οποία εφαρμόζεται στο τέλος της περιποίησης, το βλέμμα φαίνεται πιο νεανικό και φωτεινό. Το αποτέλεσμα του lifting στα μάτια είναι άμεσα ορατό.
Καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες στο περίγραμμα των ματιών
Οι μαύροι κύκλοι οφείλονται στην υπερβολική διαστολή των αιμοφόρων αγγείων της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται ορατά στην επιφάνεια του δέρματος. Η κακή κυκλοφορία του αίματος εντείνει τον σκούρο χρωματισμό της περιοχής, κύριο χαρακτηριστικό των μαύρων κύκλων.
Μέσα σε μόλις 40 λεπτά, η μέθοδος περιποίηση Eye Logic ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα και αποσυμφορίζει εμφανώς το περίγραμμα των ματιών. Σε περιόδους μεγάλης κόπωσης, όταν τα βλέφαρα αρχίζουν να βαραίνουν, είναι πιθανό να εμφανιστούν σακούλες κάτω από τα μάτια.
Αυτό το φαινόμενο οφείλεται στην κατακράτηση νερού στα άνω και κάτω βλέφαρα. Χάρη στην εφαρμογή ενεργών συστατικών περιποίησης και τις ειδικές μαλάξεις, η μέθοδος περιποίησης Eye Logic είναι ικανή να λειάνει και να «ανακουφίσει» τα βλέφαρα.
Με την ολοκλήρωση της περιποίησης, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες έχουν εξαφανιστεί. Η αίσθηση της κόπωσης και του βάρους στα βλέφαρα έχει υποχωρήσει.

Τα Μυστικά της Θεραπείας

ΙΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ SERUM GEL YEUX AGE LOGIC
Μια μέθοδος περιποίησης της GUINOT που δίνει τη δυνατότητα για ταχεία διείσδυση στο δέρμα των ενεργών συστατικών που καταπολεμούν τα σημάδια της γήρανσης, τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τους μαύρους κύκλους στο περίγραμμα των ματιών και των βλεφάρων.
ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ
10 κινήσεις ειδικά μελετημένες για αυτήν την ευαίσθητη περιοχή του δέρματος, οι οποίες λειαίνουν και τονώνουν το περίγραμμα των ματιών
ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ
Στο τέλος της περιποίησης, η αισθητικός εφαρμόζει την αντιγηραντική μάσκα για τα μάτια . Αυτή η αποκλειστική μάσκα MASQUE YEUX AGE LOGIC της GUINOT προσφέρει λείανση των ρυτίδων, αναδεικνύει το βλέμμα και ανακουφίζει το περίγραμμα των ματιών από τα σημάδια της κόπωσης.

Διάρκεια Θεραπείας : 40 λεπτά