Περιποίηση για τα Σημάδια του Γήρατος Age Summum

Περιποίηση για τα Σημάδια του Γήρατος AGE SUMMUM

Γυρίστε πίσω τον χρόνο στο πρόσωπο σας
Η GUINOT, ειδική στην αντιγηραντική περιποίηση, δημιούργησε την AGE SUMMUM, μία μέθοδο περιποίησης που συνδυάζει τελευταίας τεχνολογίας φόρμουλες με αποκλειστικές χειρομαλάξεις για ένα αποτέλεσμα άμεσα ορατό στα σημάδια της ηλικίας.
Η περιποίηση AGE SUMMUM ξεκινά με την εφαρμογή της κρέμας απολέπισης – δερμοαπόξεσης CPMMAGE DERMABRASION. Ήδη από το πρώτο στάδιο της περιποίησης το δέρμα φαίνεται πιο νεανικό και οι ρυτίδες εξομαλύνονται.
.

Τα ισχυρά ενεργά συστατικά κάνουν το δέρμα να φαίνεται εντυπωσιακά πιο νεανικό

Με τα έμπειρα δάκτυλά της, η αισθητικός εφαρμόζει τον ορό αναζωογόνησης E SUMMUM, ο οποίος διαθέτει 56 ενεργά βιολογικά συστατικά και καθαρή βιταμίνη C υψηλής συμπύκνωσης για τόνωση των κυττάρων. Αυτά τα μοναδικά συστατικά δίνουν τη δυνατότητα για δημιουργία ενός νεανικού δέρματος και αναζωογονούν αποτελεσματικά τη δραστηριότητα των κυττάρων, χαρίζοντας νέα πνοή στο δέρμα.
Η περιποίηση πραγματοποιείται μέσα από αντιγηραντικές μαλάξεις με 15 αποκλειστικές κινήσεις και την εφαρμογή του αντιγηραντικού ορού SERUM AGE SUMMUM, ο οποίος είναι εμπλουτισμένος με υαλουρονικό οξύ για σύσφιξη των ιστών και καταπολέμηση της δερματικής χαλάρωσης. Το δέρμα ξαναβρίσκει τη χαμένη του ζωντάνια. Η περιποίηση AGE SUMMUM ολοκληρώνεται με την εφαρμογή μιας αντιγηραντικής μάσκας με προκολλαγόνο που χαρίζει λάμψει στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα της τόνωσης είναι άμεσα.
Μετά το τέλος της περιποίησης, το δέρμα είναι εμφανώς πιο νέο και τα σημάδια της ηλικίας έχουν εξασθενήσει.

Τα Μυστικά της Θεραπείας

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
Η αισθητικός κάνει απολέπιση στο πρόσωπο και το λαιμό με την ειδική κρέμα GOMMAGE DERMABRASION για να αναζωογονήσει το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα ανανεώνοντας της επιδερμίδα.
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ
Οι μοναδικές αντιγηραντικές μαλάξεις στο πρόσωπο κάνουν τα πολύτιμα ενεργά συστατικά της κρέμας, που είναι εμπλουτισμένα με υαλουρονικό οξύ και DNA, να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα. Το δέρμα συσφίγγεται και οι γραμμές του προσώπου αναζωογονούνται.
ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΠΡΟ-ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ
Στο τέλος της περιποίησης, η αισθητικός εφαρμόζει την πολύτιμη αντιγηραντική μάσκα MASQUE AGE SUMMUM, η οποία είναι εμπλουτισμένη με pro-collagen και προσφέρει μία μοναδική λάμψη νεανικού δέρματος.

Διάρκεια Θεραπείας : 50 λεπτά