Θεραπεία Αναζωογόνησης και Σύσφιξης Liftosome

LIFTOSOME

Σύσφιξη της επιδερμίδας με τη βοήθεια του προκολλαγόνου
Η LIFTOSOME είναι μια θεραπεία που στοχεύει εξ’ ολοκλήρου στη σύσφιξη και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας με τη βοήθεια του προκολλαγόνου, του βασικού ενεργού συστατικού της. Το CONCENTRE PRO COLLAGENE εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το λαιμό και βοηθάει την επιδερμίδα σας να ανακτήσει την ελαστικότητα της.

Αναδόμηση με τη θερμαντική μάσκα Thermolift
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η θερμότητα της MASQUE THERMOLIFT ενεργοποιεί τις λειτουργίες των κυττάρων και βοηθάει την επιδερμίδα να ανακτήσει την ελαστικότητα της. Η μάσκα στερεοποιείται αγκαλιάζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου χαρίζοντας έτσι νεανική εμφάνιση. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό μασάζ με ορό που περιέχει ενεργά συστατικά αντιγήρανσης νέας γενιάς, τα οποία είναι γνωστά για τα ενεργητικά αποτελέσματα τους στη γήρανση της επιδερμίδας.

Τα Μυστικά της Θεραπείας


ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΠΡΟΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ
Η αισθητικός σας εφαρμόζει σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό το CONCENTRE PRO COLLAGENE για να ενισχύσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
ΜΑΣΚΑ THERMOLIFT
Η MASQUE THERMOLIFT ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ενισχύει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών του προκολλαγόνου. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, το πρόσωπο αποκτά σφριγηλότητα και πιο νεανική όψη.
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΟΡΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
Το απολαυστικό μασάζ της αισθητικού ευνοεί την αποτελεσματική διείσδυση των πολύτιμων ενεργών συστατικών αντιγήρανσης στην επιδερμίδα, η οποία ανακτά τη σγριγηλότητα και τη νεανική της εμφάνιση

Διάρκεια Θεραπείας : 50 λεπτά