Θεραπεία Λάμψης και Αναζωογόνησης Beaute Neuve

Θεραπεία Λάμψης και Αναζωογόνησης BEAUTE NEUVE

Διπλή απολέπιση για λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα
Απαλλαγμένο από νεκρά κύτταρα που θαμπώνουν την επιδερμίδα και την αφήνουν να αναπνεύσει, το πρόσωπο ξαναβρίσκει την υπέροχη εμφάνιση του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Τα οξέα AHA βρίσκονται στην κατάλληλη συγκέντρωση και αναπλάθουν απαλά την επιδερμίδα.

Επιδερμίδα με νεανική λάμψη
Με τη βοήθεια της έμπειρης αισθητικού, τα πολύτιμα ενεργά συστατικά αναζωογονητικής δράσης SERUM DERMANOVE ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων, ενισχύοντας τη ζωτικότητα τους. Έτσι, η επιδερμίδα ανακτά τη νεανική λάμψη.
Η θεραπεία Beaute Neuve ολοκληρώνεται με εφαρμογή της μάσκας CLARIMASQUE η οποία είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη C για να εξαλείφει τις καφέ κηλίδες και να εξομαλύνει το χρώμα της επιδερμίδας. Η μάσκα αφαιρείται μετά από 110 λεπτά για να αποκαλυφθεί ένα νέο, λαμπερό και όμορφο πρόσωπο.

Τα Μυστικά της Θεραπείας
ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ PEEL’In /PEEL’Out
ΤΟ GEL PEEL’In με AHA διαχωρίζει τα νεκρά κύτταρα από τα υγιή, ενώ ο αφρός PEEL’Out τα απομακρύνει, αναδεικνύοντας τη λάμψη μιας υγιούς επιδερμίδας.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ DERMANONE
Ο SERUM DERMANONE χρησιμοποιείται στο μασάζ και ευνοεί την ανανέωση των κυττάρων προσδίδοντας τους ζωντάνια και χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα.

ΜΑΣΚΑ CLARIMASQUE
Η μάσκα CLARIMASQUE εξαλείφει τις καφέ κηλίδες με τη δράση της κατά των δυσχρωμιών, ενώ χάρη στη βιταμίνη c εξομαλύνει το χρώμα της επιδερμίδας.

Διάρκεια Θεραπείας : 50 λεπτά