Θεραπεία Ομορφιάς Με Αιθέρια Έλαια Aromatic

Θεραπεία Ομορφιάς Με Αιθέρια Έλαια AROMATIC

Θεραπευτική ενέργεια από την καρδιά των φυτών
Η φύση έχει δημιουργήσει βότανα που θεραπεύουν τον άνθρωπο για περισσότερα από 10.000 χρόνια.
Έτσι, η GUINOT χρησιμοποιεί τα δώρα της φύσης και δημιουργεί αιθέρια έλαια και φυτικά συμπυκνώματα για τη θεραπεία AROMATIC, χαρίζοντας στην επιδερμίδα σας την ομορφιά που της αξίζει. Τα αιθέρια έλαια, που προέρχονται από φυτά που μεγαλώνουν κάτω από τις ακτίνες του ήλιου, μεταφέρουν την ενέργεια τους στο εσωτερικό της επιδερμίδας και τη διαχέουν στα κύτταρα της.

Στιγμές μοναδικής χαλάρωσης και ομορφιάς
Μόλις μπείτε στην αίθουσα περιποίησης θα σας υποδεχθεί το άρωμα των αιθέριων ελαίων για να σας ταξιδέψει στον κόσμο των αισθήσεων και να σας προσφέρει απόλυτη ηρεμία. Αυτή η μοναδική εξατομικευμένη μέθοδος συνδυάζει τα οφέλη των αιθέριων ελαίων με τις τεχνικές χειρωνακτικού μασάζ για να πλημμυρίσει την επιδερμίδα σας με ενέργεια και να παρατείνει το αποτέλεσμα της θεραπείας.
Για 45 λεπτά, παραδίδετε το πρόσωπο και το πνεύμα σας στην έμπειρη αισθητικό σας, η οποία ολοκληρώνει τη θεραπεία με μία MASQUE AROMATIC

Τα Μυστικά της Θεραπείας


Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ
Σύμφωνα με τις ανάγκες σας, η έμπειρη αισθητικός σας επιλέγει τα κατάλληλα αιθέρια έλαια τα οποία διαχέουν την πολύτιμη ενέργεια τους σε μια φυσικά αρωματισμένη ατμόσφαιρα.
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ
Ακολουθώντας το ρυθμό της αναπνοής σας, η αισθητικός προσαρμόζει το μασάζ για να χαλαρώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να απελευθερώσει την ένταση
ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ
Τα φυτικά συμπυκνώματα που περιέχει η μάσκα ομορφιάς αναδεικνύουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Διάρκεια Θεραπείας :45 λεπτά