Αισθητική Σώματος

Αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων όπως :
κατακράτηση υγρών,
επιδερμική χαλάρωση ή μυϊκή χαλάρωση,
τοπικό πάχος,
με μάλαξη, ηλεκτροθεραπεία, ενδοδερμία και μασάζ ιστών Palm Touch,
Μασάζ ριλάξ και αντιστρές μετά από μια δύσκολη και στρεσογόνο περίοδο με αιθέρια έλαια και ειδικές τεχνικές,
Ρεφλεξολογία.

To ενδοδερμικό μασαζ γίνεται με απαλή αναρρόφηση και αναδίπλωση του δέρματος. Η αναρρόφηση και η αναδίπλωση αυξάνουν την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, φτάνοντας ως τον υποδόριο ιστό και τα βαθύτερα στρώματα λίπους και μυών. Τα λιποκύτταρα διασπόνται και με την αυξημένη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου αποβάλλονται και οι τοξίνες που προκαλούν τη κυτταρίτιδα.

Περισσότερα…

Θεραπεία με ultratone

 

Το μοναδικό σήμα Ultrawave της Ultratone μιμείται τη φυσική βιοηλεκτρική ενέργεια του ίδιου του σώματος και εκπέμπει μια σειρά από διαφορετικές κυματομορφές, ερεθίσματα, εύρη και συχνότητες για να διεγείρει, να τονώσει και να αναζωογονήσει τις προς θεραπείαν περιοχές.

Περισσότερα…

Αποτρίχωση

– Με χαλάουα

Χαλάουα παρασκεύαζουμε καθημερινά στο χώρο μας με την αυθεντική συνταγή από την Αλεξάνδρια της Αιγύπτου!
Η μέθοδος της αποτρίχωσης με χαλάουα είναι πρακτική και γρήγορη αφού εφαρμόζεται τόσο με μεγάλες επιφάνειες όπως μηροί, γάμπες, χέρια, πλάτη, όσο και σε μικρές επιφάνειες όπως μασχάλες, παρειές, άνω χείλος, κοιλιά. Η διάρκεια εφαρμογής είναι περίπου 30 λεπτά και τα αποτελέσματα διαρκούν 20-30 μέρες. Παρόλο που δεν είναι μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης, στα περισσότερα άτομα η χρόνια εφαρμογή εξασθενεί και αραιώνει την τριχοφυία.

Περισσότερα…

Μανικιούρ

 

Περισσότερα…

Ειδικό θεραπευτικό πεντικιούρ

 

Tο πεντικιούρ γίνεται στεγνό, χωρίς τη χρήση νερού. Ετσι, δεν αφαιρούνται περισσότερες σκληρύσεις από τα πέλματα εκτός από τις απολύτως αναγκαίες και δεν έχουμε καμία πιθανότητα μεταφοράς κάποιου μήκυτα. Το πεντικιούρ γίνεται έτσι πιο «ιατρικό». Η εξειδίκευσή μας είναι στα νύχια που μπαίνουν μέσα στο κρέας και οι επίπονοι κάλοι.

Περισσότερα…