Θεραπεία Άμεσης Ανόρθωσης Hydradermie Lift

Θεραπεία Άμεσης Ανόρθωσης Hydradermie Lift Αναδόμηση των χαρακτηριστικών του προσώπου μέσω της μυϊκής διέγερσης
Με την ηλικία και την κούραση, το περίγραμμα του προσώπου αρχίζει να χάνει τη ζωντάνια του και μερικές φορές εμφανίζει σημάδια γήρανσης.
Μέχρι σήμερα, οι θεραπείες lifting ενεργούσαν στη δομή της επιδερμίδας, συσφίγγοντας την και αυξάνοντας την πυκνότητα της. Σήμερα, η θεραπεία HYDRADERMIE LIFT δρα πιο βαθιά και τονώνει τους μύες του προσώπου, αναδομώντας τα χαρακτηριστικά του. Μέσα σε λίγα λεπτά, το πρόσωπο αποκτά νεανική εμφάνιση και είναι ορατό πιο σφριγηλό.
Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό χαλαρωτικό μασάζ το οποίο ενισχύει τη διείσδυση πολύτιμών ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα, βοηθώντας την να ανακτήσει τη χαμένη ενέργεια.
Η HYDRADERMIE LIFT είναι μια θεραπεία ανόρθωσης που πραγματοποιείται στο ινστιτούτο. Είναι τόσο αποτελεσματική που ανταγωνίζεται επάξια τις επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής!

Τα Μυστικά της Θεραπείας


ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ
Η εφαρμογή των ηλεκτροδίων αποσυμφόρησης που πραγματοποιείται από έμπειρες αισθητικούς απομακρύνει την ένταση και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία στην επιδερμίδα.
ΜΥΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ
Η μυϊκή τόνωση επικεντρώνεται στους μύες του προσώπου οι οποίοι ανακτούν τη ζωντάνια τους. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανορθώνονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, χαρίζοντας σας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
Στο τέλος της θεραπείας, η αισθητικός κάνει μασάζ στο πρόσωπο για να διεγείρει, να συσφίξει και να τονώσει την επιδερμίδα σας.

Διάρκεια Θεραπείας : 1 ώρα