Θεραπεία Βαθύ Καθαρισμού HydraClean

Θεραπεία Βαθύ Καθαρισμού HydraClean Καθαρή και Υγιής Επιδερμίδα
Η ομορφιά της επιδερμίδας εξαρτάται από τον καθαρισμό της. Ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση των ρύπων. H HYDRACLEAN είναι η μόνη θεραπεία καθαρισμού η οποία δρα ταυτόχρονα στους ιδρωτοποιούς και τους σμηγματογόνους αδένες. Η ήπια θερμότητα που διαχέει το ηλεκτρόδιο Thermoclean
σε συνδυασμό με την εφαρμογή καθαριστικών gel απαλλάσσουν την επιδερμίδα από την περιττή ποσότητα σγήγματος και τις τοξίνες.

Λαμπερή Επιδερμίδα, αναζωογονημένο πρόσωπο
Ιδανικό για να σας χαλαρώσει, το μασάζ ομορφιάς πραγματοποιείται στο δεύτερο μέρος της θεραπείας, ενισχύοντας την αποσυμφόρηση και διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία στην επιδερμίδα. Χάρη στις μαλάξεις της έμπειρης αισθητικού, η επιδερμίδα ξεκουράζεται και θρέφεται με πολύτιμα ενεργά συστατικά.Τα Μυστικά της Θεραπείας

Θεραπεία Βαθύ Καθαρισμού HydraClean

Βαθύς Καθαρισμός
Η θερμική δράση του ηλεκτροδίου Thermoclean και η εφαρμογή ενεργών συστατικών με καθαριστικές ιδιότητες προσφέρουν στην επιδερμίδα ένα βαθύ καθαρισμό. Το δέρμα απαλλάσσεται από τους ρύπους (περιττή ποσότητα σμήγματος και τοξίνες).

Μασάζ Ομορφιάς με Ορό
Η μοναδική αυτή μέθοδος συνδυάζει τις τεχνικές χειρονακτικού μασάζ με τα οφέλη των ενεργών συστατικών της κρέμας MODELAGE BEAUTE SERUM CREAM. Η αμαμηλίδα συσφίγγει τους πόρους και η αλλαντοΐνη καταπραΰνει την επιδερμίδα. Το μασάζ ξεκουράζει το πρόσωπο και χαρίζει στην επιδερμίδα την χαμένη λάμψη της.

Κατοχυρωμένη Μέθοδος
Η θεραπεία HydraClean παρέχει τα απαραίτητα βήματα για μια καθαρή επιδερμίδα που θα ακτινοβολεί από ομορφιά.

Διάρκεια Θεραπείας : 30 λεπτά